6909190296 Αλωνάκια, Κοζάνης
 
 


ΤΖΗΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Οικοδομικές Εργασίες & Ανακαινίσεις Κοζάνη


Η επιχείρησή μας “Τζήκας Αντώνιος” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένα στα Αλωνάκια, δραστηριοποιείται από το 1997 στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικά στο χώρο των ανακαινίσεων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές στην Κοζάνη.

Διαθέτοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία καθώς και ένα υπεύθυνο συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους στο χώρο των οικοδομικών εργασιών, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε στην Κοζάνη.
 
 
 
 
 
Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε χτισίματα, αναπαλαιώσεις κτιρίων, ανακαινίσεις, τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων, επενδύσεις και χτισίματα με πέτρες, κατασκευή και συντήρηση σκεπών καθώς και μερεμέτια παντός τύπου.

Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση, το άψογο αποτέλεσμα και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν την επιχείρησή μας να ξεχωρίζει στην τοπική αγορα της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Κοζάνη, αλλά και χάρη στην συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία.

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη, ακόμα και μετά την παράδοση του έργου. Φιλοσοφία μας να αναζητούμε διαρκώς για νέες ιδέες ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε φρέσκιες ιδέες, καθώς και να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εργασιών.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.