6909190296 Αλωνάκια, Κοζάνης
hero image
 
 


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΜΑΡΜΑΡΩΝ
Τζήκας Αντώνιος Κοζάνη


Η επιχείρησή μας “Τζήκας Αντώνιος” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένα στα Αλωνάκια, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των οικοδομικών εργασιών, αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κοζάνη, παρέχοντας ένα μοναδικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, χωρίς κακοτεχνίες και βιαστικές εργασίες.

Μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο απλή τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου ως τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές τοποθετήσεις μαρμάρων έχοντας πάντα ως βασικό μας μέλημα τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων και μαρμάρων στον χώρο σας καθώς και το ξήλωμα τον παλιών πλακιδίων, το οποίο πραγματοποιείται σχολαστικά.
 
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ
ΠΛΑΚΑΚΙΑ & ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΕ:

  Δάπεδα
  Κουζίνες
  Βεράντες
  Πισίνες κ.α.
  Τζάκια
  Μπάνια
  Μπαλκόνια
  Σκάλες
 
Επίσης, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ψηφίδας με σχέδια, γρανίτες και την τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση.

Προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και μαρμάρων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό και αισθητικά αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.