6909190296 Αλωνάκια, Κοζάνης
hero image
 
 


ΣΤΕΓΕΣ & ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
Τζήκας Αντώνιος Κοζάνη


Η στέγη είναι πολύ σημαντική για την συντήρηση κάθε κτιρίου και αυτό γιατί προστατεύει το κτίριο από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως το χιόνι, τον αέρα, την βροχή αλλά και την ηλιακή ακτινοβολία. Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, η στέγη είναι αυτή που δίνει και μία ξεχωριστή αρχιτεκτονική αισθητική στο κτίριο.


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, η επιχείρησή μας “Τζήκας Αντώνιος” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένα στα Αλωνάκια, κατασκευάζει ξύλινες στέγες και κεραμοσκεπές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κοζάνη.
 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ

Κατασκευάζουμε ξύλινες στέγες και σοφίτες πάντα με υλικά άριστης ποιότητας, ενώ η χρόνια πείρα μας στο χώρο μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε την ιδανική επιλογή για τον σχεδιασμό και κατασκευή της στέγης ή της σοφίτας σας.

Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.
 
 
 
 
ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

Το κεραμίδι είναι αδιαπέραστο από το νερό, έχει δυνατότητα αναπνοής ενώ είναι άκαυστο. Επίσης, παρουσιάζει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα ακτινοβολίας και εξωτερικής θερμοκρασίας, αποτελώντας εδώ και αιώνες ένα παραδοσιακό τρόπο στέγασης.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κεραμοσκεπών με κεραμίδια παντός είδους, όπως: γαλλικά, ρωμαϊκά, βυζαντινα, ασφαλτικά κ.α.
 
 
 
 
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΣΚΕΠΩΝ

Με μακροχρόνια πορεία στον χώρο της κατασκευής στεγών - κεραμοσκεπών η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει την αναπαλαίωση κεραμοσκεπών προσφέροντας άριστα αποτελέσματα.

Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία στις αναπαλαιώσεις, μπορούμε να αναπαλαιώσουμε στέγες - κεραμοσκεπές σε συμβατικές ή πέτρινες κατοικίες, νεοκλασικά και εκκλησίες στην Κοζάνη.
 
 
 
 
 
Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η ποιότητα των εργασιών μας αποτελούν όλους τους λόγους που μας αναδεικνύουν στην νούμερο ένα επιλογή σας.
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.