6909190296 Αλωνάκια, Κοζάνης
 
 


ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ
Τζήκας Αντώνιος Κοζάνη


Η πέτρα αποτελεί ένα εξαιρετικό υλικό επένδυσης επιφανειών τόσο σε οριζόντιες όσο και σε κάθετες επιφάνειες, σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους. Δημιουργεί και υποστηρίζει παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους χώρους συνδυαζόμενη με άλλα υλικά, κατασκευές και διακόσμηση, που αποτυπώνουν την αισθητική άποψη και το γούστο του δημιουργού τους.

Η επιχείρησή μας “Τζήκας Αντώνιος” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένα στα Αλωνάκια, μπορεί να αναλάβει χτισίματα αλλά και επενδύσεις με κάθε είδους πέτρα, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία και την τεχνογνωσία μας παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους πετράδες πλακάδες οικοδόμους που μπορούν να χτίσουν πέτρινες κατοικίες αλλά και να ανακατασκευάσουν παλιά πέτρινα κτίσματα (πέτρινα σπίτια, πέτρινες εκκλησίες πετρόκτιστα κτίρια) με τις κατάλληλες τεχνικές αναστήλωσης καθώς και το παραδοσιακό αρμολόγημα, από οπου μας ζητηθεί στην Κοζάνη.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΣΕ:
  Εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους
  Τζάκια
  Κολώνες
  Βρύσες
  Αυλόγυρους
  Ξυλόφουρνους - BBQ
ΧΤΙΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΠΕΤΡΑ:
  Τοίχους
  Πεζούλες
  Φράχτες
  Κολώνες
  Σκαλοπάτια
 
Επίσης, αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις πέτρινων κτιρίων, πλακοστρώσεις αυλών, πεζοδρομίων, κατασκευές αυλόγυρων και πλακοστρώσεις σε πλατείες.

Έχοντας σεβασμό απέναντι στην παράδοση της πέτρας και υπευθυνότητα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, επεξεργάζονται την πέτρα σε διάφορες μορφές και τεχνοτροπίες δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.