6909190296 Αλωνάκια, Κοζάνης
 
 


ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Τζήκας Αντώνιος Κοζάνη


Η ανακαίνιση ενός σπιτιού ή μιας επαγγελματικής στέγης είναι μία διαδικασία που συχνά προκαλεί άγχος ή αβεβαιότητα στους ιδιοκτήτες, επειδή δεν γνωρίζουν ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν, ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους.

Αν λοιπόν θέλετε να αποφύγετε το άγχος, η επιχείρησή μας “Τζήκας Αντώνιος” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένα στα Αλωνάκια, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες για μία ολική ανακαίνιση του κτιρίου σας καθώς και οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό ανακαινίζουμε πλήρως ή εν μέρη των χώρο σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση της οικίας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου καθώς και την ανακαίνιση τμήματος του κτιρίου σας, όπως την ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας, σαλονιού και κάθε δωματίου.
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χτισίματα με τούβλα ή πέτρα
  Γενικές ανακαινίσεις εξωτερικών - εσωτερικών χώρων
  Ανακαινίσεις μπάνιου ή κουζίνας
  Γκρεμίσματα - Μερεμέτια
  Επιχρίσματα - σοβατίσματα
 
Διαθέτουμε μία εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα που μπορεί να καλύψει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την σωστή ανακαίνιση του χώρου σας και εργάζεται με συνέπεια και επιμέλεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε τηρώντας αυστηρά το αρχικό χρονοδιάγραμμα. 

Με διαρκή ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ανακαίνισης και χρησιμοποιώντας εγγυημένα ποιοτικά υλικά μπορούμε να δώσουμε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.